O NAMA

Druga kuća
je mesto duge tradicije i provoda koji se zauvek pamti.

Svako ko nas je barem jednom posetio, ponovo se rado vratio i ponovo doživeo pravu čaroliju provoda koji nudimo.

Magični enterijer Druge kuće

Naša ideja jeste da se svaki ljubitelj vrhunskog provoda kod nas provede kvalitetno i sa uživanjem. Želeći da u naš klub unesemo toplinu i prijatan ambijent, uspeli smo da postanemo jedinstveni u svakom smislu.

 

Druga kuca Beograd

 

Druga kuća postoji od 2013. godine i od prvog dana, pa sve do danas, osetićete uvek dobru energiju i pozitivnu atmosferu po čemu nas mnogi pamte. Ono što nas posebno raduje, jeste da su mnogi boemi rekli da je Druga kuća zaista postala njihova druga kuća kojoj se uvek rado vraćaju.

Posetom kluba Druga kuća osetićete šta znači dobar provod, odlična atmosfera i fenomenalna svirka.

 

Druga kuca Beograd

 

Što se enterijera tiče, nova sezona donosi i novi, moderan enterijer koji će vas posebno oduševiti. Vodili smo računa o svakom detalju, kako bi se svaki gost osećao prijatno i opuštajuće kod nas.

Ono što nismo promenili ni ovoga puta jeste naša čuvena parola “Sve što se dogodi u Drugoj kući, ostaje u Drugoj kući”. Sa zadovoljstvom otvaramo novu sezonu gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja, kao i pažljivo odabrane rakije i vina čiji ukusi će vas oboriti sa nogu.

 

Druga kuca Beograd

 

Klub Druga kuća je takvog koncepta da će u njoj uživati svaki pojedinac, kako u ambijentu tako i u muzici koja vas očekuje. Repertoar je uvek raznovrstan, a imaćete priliku i da uživate u ekskluzivnim nastupima vrhunskih pevača sa naše domaće scene.

Sa obzirom na vaše dugogodišnje poverenje, u klubu Druga kuća nastupali su mnoge zvezde koje su atmosferu dodatno učinile neverovatnom.

Pored toga što pružamo zaista kvalitetan izlazak, Druga kuća pogodna je i za proslave različitog koncepta. Ukoliko želite vrhunski ambijent i toplu atmosferu na vašoj proslavi, budite sigurni da ćemo vam obezbediti fenomenalan provod.

 

Druga kuća proslave

Druga kuća proslave

 

Želimo da zaista uživate, da se opustite i da se prepustite emocijama koje će muzika probuditi u vama. Možda ste čuli glasine da u klubu Druga kuća vlada neka posebna energija i da je svako veče priča za sebe. U ovo ćete poverovati tek kada nas posetite, a mi vas sa nestrpljenjem očekujemo.

Želimo da vam obezbedimo nezaboravan izlazak, najbolja pića i odličan provod sa vašim prijateljima. Ponosni smo što ste deo nas, jer ste nas vi i učinili najboljim klubom u Beogradu. Ni ove sezone nećemo vas izneveriti, spremamo vam nezaboravne večeri i nastupe koje nećete moći da propustite.

 

Druga kuca Beograd

 

Naša adresa je Nušićeva 27, nalazimo se u samom centru grada i veoma lako ćete nas pronaći. Spremite se za more dobre energije, odlične muzike i druženja kojem nema kraja.

Druga kuća vas sa zadovoljstvom očekuje!