Magični enterijer Druge kuće

Magični enterijer Druge kuće

Magični enterijer Druge kuće je ono što prvo oduševljava svakog posetioca i čini da ovo mesto izgleda toliko jedinstveno i ekskluzivno. Odaberite najpopularnije mesto za izlazak u Beogradu i doživite nesvakidašnji provod u specijalnom ambijentu. Druga kuća je od samog otvaranja postala sinonim za dobar provod i priuštila svim beograđanima i ljubiteljima izlazaka da konačno uživaju u provodu na malo drugačiji način.

 

druga kuca

Druga kuća

 

Druga kuća postoji dugi niz godina, ove sezone obeležavamo 10 godina postojanja ali smo rešili da osvežimo svoje verne goste novim ambijentom koji je mnoge ostavio bez daha. Novi ambijent ali provod dobro poznat svima, postavio je nove standarde i ulepšao svaki predhodni vikend koji je iza nas, a sigurni smo da će tako biti i vikendima koji nas tek očekuju.

Spremite se za more dobre energije u magičnom enterijeru Druge kuće koji obiluje modernim detaljima kao i najkvalitetnijom rasvetom i ozvučenjem za potpuni užitak u provodu. Obezbedite sebi mesto u najlepšoj Drugoj kući i uživajte u provodu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave