Druga kuca je vasa druga kuca za opuštanje i druženje sa prijateljima

Druga kucadocek Nove godine

 

Svake nedelje Druga kuca je vasa druga kuca za opuštanje i druženje sa prijateljima u prijatnom ambijentu i sjajnoj atmosferi. Kao jedan od najboljih lokala u Beogradu, Druga kuća ponudiće vam uvek kvalitetno veče ispraćeno odličnom energijom i atmosferom na kojoj će mnogi pozadiveti.

 

Druga kuca Beograd

 

Opustite se i prepustite dobrom raspoloženju koje će biti još bolje ukoliko posetite Drugu kuću i doživite provod o kojem se toliko priča. Opuštena atmosfera i dobra energija je ono što čini ovo mesto toliko popularnim među svim generacijama,a pored toga i specijalni nastupi velikih muzički zvezda sa naše domaće scene.

Druga kuća nudi vam sjajan provod počev od srede, pa sve do nedelje što je odlično jer možete odabrati dan koji vam odgovara i tako sebi ulepšate celu nedelju. Uživajte u lepoti provoda koji pruža Druga kuća i povedite vaše prijatelje ako želite opušten provod i nezaboravne trenutke. Druga kuća od samog otvaranja beleži veliko interesovanje zato na vreme obezbedite sebi mesto u Drugoj kući pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave