Druga kuća je sjajan izbor za provod ali i privatnu proslavu

Druga kuća je sjajan izbor za provod ali i privatnu proslavu

Druga kuća je sjajan izbor za provod ali i privatnu proslavu koja će biti nezaboravna. Od samog početka nove sezone koja je sa nestrpljenjem dočekana, Druga kuća postala je sinonim za kvalitetan provod bez premca. U susret vikendima i neodoljivim izlascima, Druga kuća nudi uvek atraktivne nastupe koje je teško propustiti, zbog čega  iz nedelju u nedelju vlada veliko interesovanje za izlazak u ovaj popularni klub.

Druga kuća je mesto koje mogu posetiti gotovo sve generacije i uživati u muzici, druženju i atmosferi koja je zaista zadivljujuća. Imajući na umu da je Druga kuća mesto tradicije duge čak 10 godina, ovo je sasvim dovoljan razlog zbog čega ovo mesto toliko dugo traje.

 

Druga kuca Beograd

 

Pored savršenih i najkvalitetnijih izlazak u Drugoj kući, ono što pruža posebno zadovoljstvo jesu Druga kuća proslave koje će biti i više nego kvalitetne. Spremite se za senzacionalan provod, dinamičnu proslavu i atmosferu koja će vas osvojiti. Kapacitet Druge kuće je do 300 gostiju, što predstavlja ovaj prostor pogodnim za sve vrste proslava.

Imate mogućnost samostalne organizacije ili uz pomoć pravih stručnjaka koji će obezbediti sve do najsitnijih detalja za vaš poseban dan. Uživajte sa vašim dragim ljudima u specijalno opremljenom ambijentu koji odiše modernim detaljima i atmosferom koja se samo ovde može osetiti.

 

druga kuca

 

Prostran ambijent biće pogodan za komfornu proslavu na kojoj možete plesati i družiti se u svakom deliću Druge kuće. Za vrhunsku proslavu tu je najkvalitetnija rasveta i ozvučenje kako bi užitak bio potpun za svakog gosta. Uživajte u lepoti koju stvara Druga kuća i ne propustite priliku da osetite čaroliju izlaska ili proslave koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Sve informacije u vezi Druge kuće možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave