Druga kuća je savršen izbor za vašu privatnu proslavu

Druga kuća je sjajan izbor za provod ali i privatnu proslavu

Predstavljamo vam nekoliko razloga zbog čega je Druga kuća savršen izbor za vašu privatnu proslavu i ujedno prilika da vaš specijalan dan bude zaista nezaboravan. Nova sezona donela je mnoštvo noviteta kada su beogradski lokali u pitanju, pa je tako i Druga kuća ovog puta dobila svoj novi koncept.

Potpuno nova, jedinstvenog enterijera, Druga kuća postala je ubrzo sinonim za kvalitetan provod koji je iz vikenda u vikend sve bolji i dinamičniji.

 

DRUGA KUCA PROSLAVE

 

Druga kuća proslave

Druga kuća proslave

 

Druga kuća proslave učiniće sve da svaki trenutak bude proslavljen sa stilom i puno kreativnosti. Novi enterijer doneo je pravi klubski ambijent u Drugoj kući, što je dodatan plus za svaku proslavu o kakvoj maštate. Za potpuni užitak, tu je najkvalitetnije ozvučenje kao i rasveta koji će biti zaslužni za pravo šou tokom cele vaše proslave.

Šta god bio vaš povod za organizaciju proslave, budite sigurni da je Druga kuća savršen prostor za svaku priliku jer je kapacitet kluba do 300 osoba. Što se kompletne organizacije tiče, sve možete prepustiti stručnom timu koji će sve obaviti umesto vas ukoliko nemate previše vremena. Odaberite sve po vašem ukusu , a oni će vaše ideje pretočiti u realnost.

 

druga kuca proslave 02

 

 

Sa obzirom na prostranost kluba, vaša proslava biće dinamična i komforna jer u svakom trenutku možete đuskati i uživati u muzici u svakom delu kluba. Očekuje vas odlična atmosfera  koja će biti na samom vrhuncu kao što je slučaj tokom vikenda kada ovde možete uživati u regularnom provodu koji ostavlja bez daha.

Proslavite vaš specijan dan sa vašim najdražima u Drugoj kući i budite sigurni da će ovo biti dan koji će se zauvek pamtiti!

Rezervišite vaš termin za proslavu u Drugoj kući pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave