Druga kuca je savršen izbor za doček Nove godine

Druga kuca je savršen izbor za doček Nove godine

Druga kuca je savršen izbor za doček Nove godine i specijalna prilika da uživate u specijalnoj večeri sa stilom. Druga kuća u novoj sezoni donela je novi koncept izlaska koji će vam se sigurno dopasti i koji beograđane iz vikenda u vikend oduševljava. Moderan ambijent okićen novoogodišnjom dekoracijom biće pravo uživanje tokom zabave i proslave u kojoj ćete se veseliti zajedno sa vašim najdražima.

 

DRUGA KUCA DOCEK NOVE GODINE 2022

 

Druga kucadocek Nove godine

Druga kucadocek Nove godine

 

Druga kuca docek Nove godine 2022 biće izuzetno posebna noć gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja. Neka ovaj doček Nove godine bude jedinstven i nezaboravan uz specijalnu organizaciju menadžementa Druge kuće. Spremite se za senzacionalan provod i jedinstven muzički odabir koji će doprineti da novogodišnje veče u Drugoj kući bude na samom vrhuncu.

Kao lider dobrog provoda Druga kuća će se potruditi da vam obezbedi najbolja pića i atmsoferu na kojoj će mnogi pozavideti. Sa obzirom na generalan kvalitet izlaska svakog vikenda u Drugoj kući, nema sumnje da će Nova godina biti nezaboravna.

Druga kuća je mesto za sve tipove ljudi koji uživaju u kvalitetnom provodu i svirkama uživo. Ako želite da se u nvogodišnjoj noći osećate prijatno i opušteno, onda je Druga kuća vaš pravi odabir za nezaboravno novogodišnje veče.

Pozovite svoje prijatelje i proslavite doček Nove godine u Drugoj kući sa stilom i u isključivo dobrom raspoloženju.

Obezbedite kartu za doček Nove godine u Drugoj kući pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave