Druga kuća za najbolji provod u centru grada

Druga kuca Beograd

Druga kuća već odavno predstavlja mesto za najbolji provod u centru grada gde imate priliku da uživate u fantastičnim nastupima najboljih domaćih pevača. Sa dugom tradicijom i neodoljivim provodom, predstavljamo vam novu sezonu prestižnnog kluba koja vam ovog puta priprema niz iznenađenja.

 

DRUGA KUCA

Spremite se za prave vrhunske večeri u modernom ambijentu gde će svako veče biti priča za sebe. Druga kuća svih ovih godina ugostila je velika muzička imena koji su doprineli atmosferi i učinili ovo mesto toliko jedinstvenim.

I ovog puta nastaviće u svom prepoznatljivom stilu uz novi ambijent koji će vas ostaviti bez daha. Očekuje vas komforan klupskii provod sa stilom, ali Druga kuća ostaće dosledna jednoj činjenici – da je nezaboravan provod zagarantovan.

Pripremite svoju ekipu za novu sezonu kluba Druga kuća i budite sigurni da će ovo biti najbolja sezona do sada. Naoružajte se dobrom energijom i raspoloženjem jer je to sve što vam je potrebno za kompletan provod.

Sa obzirom da se Druga kuća nalazi na adresi Nušićeva 27, ne propustite najbolji provod u centru grada koji još nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Sve rezervacije za Druga kuća možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

povezane objave